MDME102GCGM Panasonic A5 motor servo

Katerangan pondok:

Nomer Bagian MDME102GCGM Orde Husus Produk
produk Motor Servo
Rincian Inersia tengah, Tipe konektor, IP65
Ngaran Produk MINAS A5 kulawarga Servo Motor
Fitur 10 W ka 7,5 kW, Input catu daya pikeun Supir: Tegangan DC 24 V/48 V・AC 100 V/200 V/400 V, 20 bit incremental・17 bit Absolute/Incremental encoder, réspon Frékuénsi 2,3 kHz


Rincian produk

Tag produk

Atribut produk

Barang spésifikasi
Nomer Bagian MDME102GCGM
Rincian Inersia tengah, Tipe konektor, IP65
Nami kulawarga MINAS A5
Runtuyan MDME Series
Tipe Inersia tengah
Produk Pesenan Khusus Produk Pesenan Khusus
Awas pikeun produk pesenan khusus Mangga ulah aya motor, atawa alat-alat nu ngandung motor pikeun disebarkeun ka Jepang, atawa wewengkon séjén ngaliwatan Jepang.
Kelas panyalindungan IP65
Ngeunaan Enclosure Iwal bagian puteran tina aci kaluaran jeung nyambungkeun bagian pin konektor motor jeung konektor encoder.
Kaayaan Lingkungan Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingal manual instruksi.
Flange sq 130 mm pasagi
Flange diménsi pasagi (Unit: mm) 130
Konfigurasi kalungguhan-kaluar motor Panyambung
Konektor encoder motor Panyambung
Kapasitas catu daya (kVA) 1.8
spésifikasi tegangan 200 V
kaluaran dipeunteun 1000 W
Dipeunteun ayeuna (A (rms)) 5.7
Nahan rem tanpa
Beurat (kg) 5.2
Segel minyak kalawan
Aci Jalan konci
Torsi dipeunteun (N ⋅ m) 4.77
Sakedapan Max.torsi puncak (N ⋅ m) 14.3
Max.ayeuna (A (op)) 24
Frékuénsi marake régeneratif (kali / mnt) Tanpa pilihan: Taya wates
Kalawan pilihan: Taya wates
Pilihan (résistor régeneratif éksternal) Bagian No.: DV0P4284
Ngeunaan frékuénsi marake regenerative Mangga tingal wincik [Deskripsi Spesifikasi Motor], Catetan: 1, sareng 2.
laju rotasi dipeunteun (r/mnt) 2000
Dipeunteun rotational Max.laju (r/mnt) 3000
Momen inersia rotor (x10-4kg ⋅ m²) 4.60
Disarankeun momen rasio inersia tina beban jeung rotor nu 10 kali atanapi kirang
Ngeunaan momen dianjurkeun rasio inersia tina beban sarta rotor nu Mangga tingal detil ngeunaan [Deskripsi Spesifikasi Motor], Catetan: 3.
Encoder Rotary: spésifikasi Sistim Incremental 20-bit
encoder Rotary: Resolusi 1048576

 

beban diidinan

Barang spésifikasi
Salila assembly: beban Radial P-arah (N) 980
Salila assembly: Beban dorong A-arah (N) 588
Salila assembly: Beban dorong B-arah (N) 686
Salila operasi: beban Radial P-arah (N) 490
Salila operasi: Beban dorong A, B-arah (N) 196
Ngeunaan beban diidinan Pikeun detil, tingal [Pedaran Spesifikasi Motor] "Beban Diijinkeun dina Poros Kaluaran".

10 W ka 7,5 kW, Input catu daya pikeun Supir: Tegangan DC 24 V/48 VAC 100 V/200 V/400 V, 20 bit incremental17 bit Absolute / Incremental encoder, réspon Frékuénsi 2,3 kHz

 

Nyadar gerakan gancang sareng akurat.Respon Gancang & Posisi Precision Tinggi

 

Diadopsi Algoritma AnyarDua-gelar-of-kabebasan kontrol(2DOF) pikeun ningkatkeun produktivitas sareng akurasi mesin.

Dina modél konvensional, sabab urang teu bisa nyaluyukeun kontrol feedforward misah jeung kontrol eupan balik, dina basa sejen sanajan urang ngan nyaluyukeun.Ngadeukeutantina feedforward, éta miboga sambungan kalawannetepankontrol eupan balik, adjustment silih ieu diperlukeun.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras: