Tim urang

  • Eric Pan

    Eric Pan

    Eric ti Hongjun parantos dina bidang Automasi Industri langkung ti 2 taun sareng utamina nanggung jawab PLC sareng HMI.Jurusan dina basa Inggris bisnis, Eric tiasa kalayan gampang ngartos kabutuhan palanggan sareng saé pikeun komunikasi.Sareng kalayan kamampuan diajar anu kuat, Eric janten ahli dina PLC sareng HMI.Séri anu béda tina PLC sareng HMI pakait sareng kasenangan anu béda ...
    Maca deui
  • Jack Yan

    Jack Yan

    Ieu Jack ti Sichuan Hongjun Technology Co., Ltd. Utamana kalibet dina jualan converters frékuénsi, kalawan 10 taun pangalaman dina widang ieu, urang bisa nyadiakeun layanan lengkep ti seleksi converter frékuénsi, nguji sarta instalasi frékuénsi. converter, ka debugging final na use.At hadir, Kuring geus hasil tihang ...
    Maca deui
  • Lucy Chen

    Lucy Chen

    Ieu Lucy ti Sichuan Hongjun Secience And Technology Co., Ltd.Produk utama anu kuring tanggung jawab nyaéta kotak gear planet.Saatos lulus ti jurusan perdagangan internasional, kuring parantos kalibet dina industri perdagangan asing sareng kuring wawuh pisan sareng prosés perdagangan luar nagri, ngalayanan seueur palanggan nagara, sapertos AS, Mexico, Isreal, ...
    Maca deui
  • Lisin Zhou

    Lisin Zhou

    1. Lisin nyokot jurusan perdagangan internasional di universitas.Manehna geus di kontak jeung industri bagian mesin saprak budak leutik, sarta ayeuna specializes dina industri motor servo.2. Lisin gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngembangkeun pasar sareng parantos ngembangkeun pasar mandiri sapertos Arab Saudi, Sri Lanka, Peru, Thailand, jsb. 3. Lisin tiasa nyayogikeun adat ...
    Maca deui