• 微信图片_20210528120323
  • ethercat-panasonic-servodrives-pressbrake

wilujeng sumping

Tentang Kami

Saatos lulus ti Universitas Sichuan dina taun 2000, Bapak Shi (pangadeg Perusahaan Hongjun) ngagabung sareng Sany Heavy Industry Co, Ltd. equipments automation pabrik kayaning lathes CNC, mesin panggilingan CNC, puseur machining CNC, kawat CNC parabot mesin EDM, parabot mesin CNC EDM, mesin motong laser sarta robot las otomatis tur ti dieu anjeunna diprediksi yén automation di pabrik bakal dimekarkeun dina speed tinggi. dina dekade datang!Tapi kaayaan anu paling parah nyaéta seueur pabrik henteu tiasa nampi suku cadang pangropéa dina laju anu diperyogikeun sareng ku biaya anu tiasa ditampi!Meuli otomatisasi…

solution1