Mitra

  • TECO

    TECO

    Automation and Intelligent System Products TECO Automation and Intelligent System Products sanggup maturan maju-pilari jasa aplikasi industri otomatis, kaasup téhnologi servo-nyetir, PLC jeung HMI panganteur manusa-mesin, sarta solusi pinter, nu bisa minuhan kaperluan kalenturan, énergi. hemat, jeung kinerja luhur garis produksi, ngarah kana output luhur jeung kinerja dina produksi industrial.Kami parantos ngalayanan ...
    Maca deui
  • SANYO DENKI

    SANYO DENKI

    Naha éta dipaké dina manufaktur alat konsumén urang (misalna robot, komputer, jsb), atawa di fasilitas umum, produk SANYO DENKI kudu mangpaat, sarta nyadiakeun kinerja ngaronjat.Kalayan kecap sanésna, peran SANYO DENKI nyaéta ngadukung usaha unggal palanggan ku cara ngembangkeun produk anu nawiskeun aranjeunna cara anu paling jelas pikeun ngahontal tujuan anu paling ambisius.SISTEM COOLING Kami ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual kipas pendingin sareng sistem pendingin...
    Maca deui
  • YASKAWA

    YASKAWA

    Yaskawa Yaskawa Electric mangrupikeun salah sahiji pabrikan terkemuka di dunya dina widang téknologi drive, otomatisasi industri sareng robotika.Kami teras-terasan narékahan pikeun ngaoptimalkeun produktivitas sareng efisiensi mesin sareng sistem industri kalayan inovasi kami, diciptakeun pikeun nyayogikeun Solusi sareng Rojongan Automation ka konsumén urang di sakumna dunya.Yaskawa mangrupikeun produsén AC Inverter Drives, Servo sareng Motion Control panggedéna di dunya, sareng Robotics Auto...
    Maca deui
  • ABBA

    ABBA

    Abba linier dihasilkeun ku Taiwan Linear Technology Co., Ltd. Diadegkeun dina 1999, éta produsén profésional * * rel slide linier Taiwan urang kalawan opat baris bead patén-patén lubricating jeung produksi masal sabenerna.Téknologi Linier Internasional parantos ngumpulkeun 18 taun pangalaman manufaktur screw bola precision, ngawasaan téknologi konci inti, sareng digabungkeun sareng kamampuan panalungtikan sareng pamekaran slide bal linier Taiwan Universitas sains sareng téknologi, suksés ...
    Maca deui
  • THK

    THK

    Urang fokus kana nyadiakeun rupa-rupa téknologi automation pikeun OEMs dina sagala widang kahirupan.aplikasi industri utama kaasup parabot mesin, metalworking, otomotif, automation, alat mindahkeun, kaca, robot, ban jeung karét, médis, suntik molding, picking tur nempatkeun, pencét, parabot baja, bungkusan jeung mesin husus.Kami ogé gaduh akun pangguna akhir, kalebet pabrik perakitan otomatis, pabrik baja, alat-alat stamping, lampu sareng pabrik lampu, ogé seueur anu ageung di ...
    Maca deui
  • Siemens

    Siemens

    Siemens mangrupikeun inovator global anu museurkeun kana digitalisasi, éléktrifikasi sareng otomatisasi pikeun prosés sareng industri manufaktur, sareng mangrupikeun pamimpin dina pembangkitan sareng distribusi listrik, infrastruktur cerdas, sareng sistem énergi anu disebarkeun.Langkung ti 160 taun, perusahaan parantos ngembangkeun téknologi anu ngadukung sababaraha industri Amérika kalebet manufaktur, tanaga, kasehatan, sareng infrastruktur.SIMOTION, motio high-end anu kabuktian...
    Maca deui
  • Kinco

    Kinco

    Kinco Automation mangrupakeun salah sahiji suppliers ngarah tina solusi automation mesin di Cina.Fokusna nyaéta dina pamekaran, produksi sareng pamasaran produk otomatisasi industri, nyayogikeun solusi anu lengkep sareng biaya-éféktif.Kinco geus ngadegkeun konsumén di sakuliah dunya anu ngagunakeun produk na dina rupa-rupa mesin jeung ngolah aplikasi.Produk Kinco dirékayasa sacara saé sareng desain anu dipikiran anggaran, ngajantenkeun Kinco b ...
    Maca deui
  • Weintek

    Weintek

    Ti saprak Weintek ngenalkeun dua 16: 9 modél HMI warna pinuh layar lebar di 2009, MT8070iH (7") sareng MT8100i (10"), modél énggal-énggal janten tren pasar.Saméméh éta, lolobana pesaing fokus kana 5.7 "greyscale sarta 10.4" 256 model kelir.Ngajalankeun parangkat lunak EasyBuilder8000 anu paling intuitif sareng beunghar fitur, MT8070iH sareng MT8100i luar biasa kompetitif.Ku alatan éta, dina 5 taun, produk Weintek geus pangalusna-ngajual ...
    Maca deui
  • PMI

    PMI

    Pausahaan PMI utamana ngahasilkeun screw pituduh bola, spline screw precision, rel pituduh linier, spline bola jeung modul linier, bagian konci mesin precision, utamana nyadiakeun parabot mesin, EDM, mesin motong kawat, mesin suntik molding plastik, parabot semikonduktor, positioning precision jeung jenis séjén pakakas sarta mesin.Dina taun-taun ayeuna, seueur tenaga kerja sareng usaha parantos dikhususkeun pikeun ningkatkeun prosés manufaktur, akurasi produk sareng kualitas.Dina Méi 2009, c...
    Maca deui
  • TBI

    TBI

    TBI sadar kamungkinan tanpa wates of sains jeung téhnologi Dina widang komponén transmisi, transmisi global geus jadi mitra pangalusna kalawan kualitas luhur manufaktur profésional sarta solusi.Sarta pikeun beroperasi dina iman alus, nyieun hiji lingkungan nguntungkeun sarta jasa, innovate paménta konsumén, sarta nyieun kaayaan win-win.Garis produk gerak TBI parantos lengkep, produksi manufaktur MIT Taiwan, produk utama: sekrup bola, slide linier, spline bola, sekrup bola puteran / ...
    Maca deui
  • HIWIN

    HIWIN

    HIWIN diturunkeun tina singketan tina juara hi tech : Kalawan kami, anjeun juara hi-tech Ieu ngandung harti yén konsumén ngagunakeun produk kontrol drive HIWIN pikeun innovate nilai, ningkatkeun daya saing sarta jadi winners pasar;Tangtosna, aya ogé ekspektasi diri pikeun janten juara téknologi inovatif Utama R&D sareng produksi: Ball screw, pituduh linier, péso kakuatan, bantalan khusus, robot industri, robot médis, motor linier sareng produk precision tingkat tinggi sanés. di...
    Maca deui
  • Omron

    Omron

    OMRON nerapkeun kompetensi inti na dina sensing jeung kontrol téknologi ngaliwatan rupa-rupa operasi dina skala global.Kami di OMRON IA ngadukung inovasi konsumén urang dina seni nyieun barang ku cara nyayogikeun komponén kontrol kualitas luhur sareng téknologi sensing sareng kontrol OMRON.Prinsip Omron ngawakilan kapercayaan urang anu teu robih sareng teu goyah.Prinsip Omron mangrupikeun landasan tina kaputusan sareng tindakan urang.Aranjeunna anu ngabeungkeut anjeun ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2