SGMSV-50DDA6C Yaskawa 5kw servo motor

Katerangan pondok:

Merk: Yaskawa
Ngaran: Servo Motor
Modél: SGMSV-50DDA6C
Σ-V runtuyan servo motor tipe SGMSV.


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

Dipeunteun kaluaran: 5.0kw.
tegangan suplai kakuatan: AC400V.
Serial encoder: tipe incremental 20-bit (standar).
Runtuyan desain: standar.
Aci tungtung: aci lempeng, kalawan keyway, kalawan liang screw (opsional).
Pilihan: Kalawan nyekel marake (DC24V).
Laju parobahan kakuatan tinggi.
Ragam lengkep (1.0kW ~ 7.0kW, kalayan rem nahan).
Dilengkepan encoder serial resolusi luhur (20 bit).
Standar ngadopsi IP67 (7.0kw nyaéta IP22).
Conto kagunaan:
Pamasangan.
Dicitak circuit board mesin punching.
Mesin alat feed alat.
Peunteun sareng spésifikasi:
waktos dipeunteun: kontinyu.
Tingkat geter: V15.
lalawanan tepi: DC500V, 10MΩ atawa leuwih.
Suhu lingkungan operasi: 0 ~ 40 ° C.
Métode éksitasi: tipe magnet permanén.
Métode instalasi: tipe flange.
Tingkat résistansi panas: F.
Tepi tahan tegangan: AC1500V pikeun 1 menit (200V kelas), AC1800V pikeun 1 menit (400V kelas).
Mode panyalindungan: IP67 timer cooling pinuh enclosed (iwal aci ngaliwatan bagian).
Anggo kalembaban lingkungan: 20~80% (henteu aya kondensasi).
Métode sambungan: sambungan langsung.
Arah rotasi: lamun ditempo ti sisi beban handapeun paréntah rotasi maju, éta counterclockwise (CCW) rotasi

 

Aplikasi Produk

Produk motor Servo loba dipaké dina alat mesin, mesin tékstil, mesin nyulam, panerapan bank, opener panto otomatis, mesin sweeping, mesin bungkusan, alat atikan, mesin Cementing, alat-alat kasehatan, automation gudang, robot industri, belts conveyor, kaméra otomatis. fokus, wahana robotic, sistem tracking surya, motong logam & mesin ngabentuk logam, positioning anteneu, woodworking, CNC, tékstil, tekenan percetakan, printer, mesin ATM, mesin jahit, panangan mesin, alat ukur tepat, alat-alat médis, lift jeung saterusna .

Profil Perusahaan

Industri

Bungkusan

Téknologi automation canggih, produk sareng solusi pikeun ningkatkeun prosés bungkusan.

Dahareun jeung inuman

Solusi otomatisasi anu nyayogikeun kualitas, kinerja sareng reliabilitas pikeun tuangeun sareng inuman.

Penanganan Bahan

Tepat, bisa dipercaya, kamampuhan penanganan tinggi na gampang ngagunakeun produk jeung sistem pikeun penanganan bahan.

Jasa kami:

1. Dina narima Inquiries atawa pesen séjén ti nasabah, urang bakal ngawalon dina waktu anu pohara pondok.Kami on line pikeun konsumén pikeun lila pisan unggal poe;

2. Urang nyadiakeun konsumén urang teu ukur model baku, tapi ogé produk ngaropéa;

3. Sanggeus narima pamayaran, urang bakal nganteurkeun motor jeung alus jeung bungkusan ditangtoskeun sanggeus waktu pangiriman pondok.Kami bakal nyayogikeun nasihat téknis anu diperyogikeun upami diperyogikeun;

4. Urang janji méré sakabéh konsumén urang sampurna jasa saatos-jualan.


  • saméméhna:
  • Teras: