MHMD042G1A Panasonic servo motor 400w

Katerangan pondok:

Nomer Bagian MHMD042G1A
produk Motor Servo
Rincian Inersia tinggi, Tipe kawat kalungguhan, IP65
Ngaran Produk MINAS A5 kulawarga Servo Motor
Fitur 10 W ka 7,5 kW, Input catu daya pikeun Supir: Tegangan DC 24 V/48 V・AC 100 V/200 V/400 V, 20 bit incremental・17 bit Absolute/Incremental encoder, réspon Frékuénsi 2,3 kHz


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

Barang spésifikasi
Nomer Bagian MHMD042G1A
Rincian Inersia tinggi, Tipe kawat kalungguhan, IP65
Nami kulawarga MINAS A5
Runtuyan MHMD Series
Tipe Inersia luhur
Kelas panyalindungan IP65
Ngeunaan Enclosure Iwal bagian puteran aci kaluaran jeung tungtung leadwire.
Kaayaan Lingkungan Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingal manual instruksi.
Flange sq 60 mm sq.
Flange diménsi pasagi (Unit: mm) 60
Konfigurasi kalungguhan-kaluar motor Kawat timbel
Konektor encoder motor Kawat timbel
Kapasitas catu daya (kVA) 0.9
spésifikasi tegangan 200 V
kaluaran dipeunteun 400 W
Dipeunteun ayeuna (A (rms)) 2.6
Nahan rem tanpa
Beurat (kg) 1.4
Segel minyak tanpa
Aci Buleud
Torsi dipeunteun (N ⋅ m) 1.3
Sakedapan Max.torsi puncak (N ⋅ m) 3.8
Max.ayeuna (A (op)) 11.0
Frékuénsi marake régeneratif (kali / mnt) Tanpa pilihan: Taya wates
Kalawan pilihan: Taya wates
Pilihan (résistor régeneratif éksternal) Bagian No.: DV0P4283
Ngeunaan frékuénsi marake regenerative Mangga tingal wincik [Deskripsi Spesifikasi Motor], Catetan: 1, sareng 2.
laju rotasi dipeunteun (r/mnt) 3000
Dipeunteun rotational Max.laju (r/mnt) 5000
Momen inersia rotor (x10-4kg ⋅ m²) 0.67
Disarankeun momen rasio inersia tina beban jeung rotor nu 30 kali atanapi kirang
Ngeunaan momen dianjurkeun rasio inersia tina beban sarta rotor nu Mangga tingal detil ngeunaan [Deskripsi Spesifikasi Motor], Catetan: 3.
Encoder Rotary: spésifikasi Sistim Incremental 20-bit
encoder Rotary: Resolusi 1048576

 

beban diidinan

Barang spésifikasi
Salila assembly: beban Radial P-arah (N) 392
Salila assembly: Beban dorong A-arah (N) 147
Salila assembly: Beban dorong B-arah (N) 196
Salila operasi: beban Radial P-arah (N) 245
Salila operasi: Beban dorong A, B-arah (N) 98
Ngeunaan beban diidinan Pikeun detil, tingal [Pedaran Spesifikasi Motor] "Beban Diijinkeun dina Poros Kaluaran".

10 W ka 7,5 kW, Input catu daya pikeun Supir: Tegangan DC 24 V/48 VAC 100 V/200 V/400 V, 20 bit incremental17 bit Absolute / Incremental encoder, réspon Frékuénsi 2,3 kHz

 

Nyadar gerakan gancang sareng akurat.Respon Gancang & Posisi Precision Tinggi

 

Diadopsi Algoritma AnyarDua-gelar-of-kabebasan kontrol(2DOF) pikeun ningkatkeun produktivitas sareng akurasi mesin.

Dina modél konvensional, sabab urang teu bisa nyaluyukeun kontrol feedforward misah jeung kontrol eupan balik, dina basa sejen sanajan urang ngan nyaluyukeun.Ngadeukeutantina feedforward, éta miboga sambungan kalawannetepankontrol eupan balik, adjustment silih ieu diperlukeun.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras: