Warta

  • Chip shortages lead to serious product shortages or price increases

    Kakurangan chip ngakibatkeun kakurangan produk serius atanapi naékna harga

    Alatan dampak covid-19, aya kakurangan suplai chip di sakuliah dunya, hasilna kanaékan biaya loba produk, loba naékna harga, sarta kirang na inventaris barang.Seueur perusahaan gaduh kakurangan produk anu serius, sapertos Siemens, Delta, Mitsubishi ...
    Maca deui
  • Delta nyatakeun yén drive servo Asda-A3 na idéal pikeun robotics

    Delta nyebutkeun runtuyan Asda-A3 of AC servo drive na dirancang pikeun aplikasi nu merlukeun réspon-speed tinggi, precision tinggi jeung gerak lemes.Delta nyatakeun kamampuan gerak anu diwangun dina drive "sampurna" pikeun alat mesin, manufaktur éléktronika, robotika sareng pakét ...
    Maca deui
  • Sichuan Hongjun Harmonic Gearbox, RV gearbox, Planetary Gearvox Supplying

    Sichuan Hongjun Harmonic Gearbox, RV gearbox, Planét Gearvox Supplying

    Sichuan Hongjun, urang gaduh pabrik joint venture reducer saprak ngadegna pausahaan, nu bisa nyadiakeun reducers planet.Engké, sanggeus pabrik dimekarkeun, urang mimitian ngamekarkeun RV reducers na reducers harmonik.Pangurangan RV sareng pangurangan harmonik, khususna produk populér ayeuna....
    Maca deui
  • Shenzhen’s first day of resumption of work and production: Citizens carry computers to work

    Poé munggaran Shenzhen pikeun ngamimitian deui damel sareng produksi: Warga mawa komputer pikeun damel

    Dina 21 Maret, Shenzhen ngaluarkeun béwara anu nyatakeun yén saprak 21 Maret, Shenzhen parantos mulangkeun produksi sosial sareng tatanan hirup sacara teratur, sareng beus sareng subway parantos diteruskeun deui operasi.Dina dinten resumption gawé, Shenzhen Metro ngumumkeun yén sakabéh jaringan subway bakal neruskeun ...
    Maca deui
  • Pangirimanna rada lambat ayeuna kusabab covid-19!

    Covid-19 parah deui di HONGKONG!Kusabab wabah parna di Hong Kong, peryogi sakitar saminggu kanggo barang-barang ngantri sateuacan dijemput ku ekspres salami transit di Hong Kong.Hatur nuhun kana pamahaman anjeun.
    Maca deui
  • Business expand, Planetary Gearbox, Harmonic Drives, RV gearbox …

    Usaha ngembangna, Planetary Gearbox, Harmonic Drives, RV gearbox…

    Business expand, Planetary Gearbox, Harmonic Drives, RV gearbox… Planetary gearboxes : nyaéta komponén-komponén husus anu diwangun ku gears silinder bergigi lempeng pikeun pangiriman gerak jeung kakuatan.Éta diwangun ku pinion (solar) diposisikan di jero réduksi, dihubungkeun sareng séri ...
    Maca deui
  • We have holiday from 29th Jan to 6th Feb !

    Kami liburan ti 29 Jan dugi ka 6 Pebruari!

    Hatur nuhun kana pangrojong anjeun ka kami taun ieu, urang bakal ngagaduhan Festival musim semi Cina pas, sareng kami liburan ti 29 Jan-6 Pebruari, upami anjeun gaduh patarosan, anjeun tiasa ngirim ka kami, sareng kami bakal masihan anjeun update saatos festival, janten Punten antosan.Wilujeng festival Spring kanggo diri urang sorangan, sareng wilujeng sumping ka anjeun sadayana.
    Maca deui
  • Happy Christmas

    Wilujeng Natal

    Dina Hawa Natal, urang diasah nepi parusahaan babarengan, ku tangkal Natal jeung kartu warni, nu katingali pisan festive Unggal urang nyiapkeun kado hiji, lajeng urang masihan silih hadiah jeung berkah.Sarerea bungah pisan nampi kado.Urang ogé nulis wi...
    Maca deui
  • Covering of the rail by steel cover strip

    Panutup rel ku strip panutup baja

    Panutup rel ku strip panutup baja The roller HIWIN guideways linier runtuyan CGR ngajamin kapasitas loading torsi tinggi, gampang ningkatna, panyalindungan hadé ngalawan asupna lebu jeung ngalawan maké tina segel tungtung alatan panutup strip.——Transfer ti hiwin '...
    Maca deui
  • OMRON listed in the Dow Jones Sustainability World Index

    OMRON didaptarkeun dina Dow Jones Sustainability World Index

    22 Nopémber 2021 OMRON Corporation parantos kadaptar pikeun ka-5 taun berturut-turut dina Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World), indéks harga saham SRI (investasi tanggung jawab sosial) anu diakui sacara global.DJSI mangrupikeun indéks harga saham anu disusun ku S&P Dow ...
    Maca deui
  • Panasonic to Exhibit Digital Technology and Products for Smart Factory at CIIF 2019

    Panasonic bakal nunjukkeun Téknologi Digital sareng Produk pikeun Pabrik Smart di CIIF 2019

    Shanghai, Cina - Industrial Solutions Company of Panasonic Corporation bakal ilubiung dina Pameran Industri Internasional Cina ka-21 anu diayakeun di Pameran Nasional sareng Pusat Konvénsi di Shanghai, Cina, ti Séptémber 17 dugi ka 21, 2019. Digitalisasi inpormasi janten penting dina .. .
    Maca deui
  • Components and Devices Suitable for EV Charging Application Requirements From Panasonic

    Komponén sareng Alat Cocog pikeun Syarat Aplikasi Ngecas EV Ti Panasonic

    SOLUSI EV CHARGING: Paménta pikeun Kendaraan Listrik ngadukung kontribusi pikeun masalah kaséhatan lingkungan global ku cara ngirangan polusi sareng seueur kauntungan anu sanés.Ahli industri ngaramalkeun pertumbuhan penjualan anu signifikan dina taun-taun anu bakal datang pikeun pasar otomotif, ngajantenkeun EV janten ...
    Maca deui