PROFIL

Saatos lulus ti Universitas Sichuan dina taun 2000, Bapak Shi (pangadeg Perusahaan Hongjun) ngagabung sareng Sany Heavy Industry Co, Ltd. equipments automation pabrik kayaning lathes CNC, mesin panggilingan CNC, puseur machining CNC, kawat CNC parabot mesin EDM, parabot mesin CNC EDM, mesin motong laser sarta robot las otomatis tur ti dieu anjeunna diprediksi yén automation di pabrik bakal dimekarkeun dina speed tinggi. dina dekade datang!Tapi kaayaan anu paling parah nyaéta seueur pabrik henteu tiasa nampi suku cadang pangropéa dina laju anu diperyogikeun sareng ku biaya anu tiasa ditampi!Mésér suku cadang automation éta sesah pisan sareng biayana luhur pisan, khususna nalika anjeun badé mésér sababaraha jinis komponén babarengan pikeun ngalereskeun alat-alat otomatis!Kaayaan ieu nyababkeun masalah anu ageung pikeun pabrik di bengkel khususna nalika alat-alatna rusak tapi teu tiasa dilereskeun dina waktosna anu bakal nyababkeun pabrik rugi!

Dina raraga ngaronjatkeun kaayaan ieu, Bapak Shi mundur ti Sany sarta ngawangun nepi parusahaan Sichuan Hongjun Élmu sarta Téhnologi Co,.Ltd. (Hongjun) taun 2002!

Ti mimiti na, Hongjun boga tujuan pikeun nyumbang kana jasa sanggeus jualan keur widang automation pabrik jeung nyadiakeun layanan hiji-eureun dina widang automation pabrik pikeun sakabéh pabrik Cina!

Saatos ngembangkeun kontinyu ampir 20 taun ', Hongjun geus ngadegkeun gawé babarengan jeung lolobana merek kawentar kayaning Panasonic, Mitsubishi, Yaskawa, Omron, Delta, Teco, Siemens, ABB, Danfoss, Hiwin ... na diékspor produk na kayaning motor servo, planet. kotak gear, PLC, HMI sareng inverter jsb.ka loba nagara!Hongjun ngan ukur nyayogikeun produk anyar sareng asli ka para nasabahna pikeun mastikeun peralatanna tiasa dijalankeun dina kaayaan anu saé!Kiwari, langkung ti 50 nagara alat para nasabah nganggo produk Hongjun sareng kéngingkeun kauntungan anu nyata tina produk sareng jasa Hongjun!Palanggan Hongjun ieu asalna tina widang manufaktur mesin CNC, manufaktur pipa baja, manufaktur mesin packing, manufaktur robot, manufaktur produk plastik jeung saterusna.

Hongjun bakal terus ningkatkeun produk sareng jasana pikeun ngabantosan langkung seueur palanggan sareng ngahontal win-win