Sajarah

Taun-2000

Tuan Shi, pangadeg Hongjun, lulusan Universitas Sichuan sareng jurusan na nyaéta desain mékanis sareng manufaktur sareng otomatisasi na!Salila universitas, Bapak Shi geus mastered sababaraha kursus béda nu patali jeung designe machanic na automation listrik nu bener diperlukeun tur pohara mantuan pikeun karya hareup na utamana lamun manehna asup kana widang automation pabrik!

 

src=http___img.jobeast.com_img_10_2019_5_6_4bfb73cbcb37437180ea8194c3132644-1289x1600.jpg&refer=http___img.jobeast

Taun-2000

Saatos lulus ti Universitas Sichuan, Pak Shi lebet Sany Grup anu mangrupikeun pabrik NO.1 dina widang mesin beurat sareng Pak Shi maénkeun manajer bengkel pikeun las!

Hatur nuhun kana pangalaman dina Sany, Bapak Shi boga loba Chances uninga langkung seueur ngeunaan ieu cnc equipments pabrik otomatis kayaning lathes CNC, mesin panggilingan CNC, puseur machining CNC, kawat CNC parabot mesin EDM, parabot mesin CNC EDM, mesin motong laser jeung robot las otomatis ect.

Dina waktos anu sami, Pak Shi mendakan sesah pisan kéngingkeun suku cadang pangropéa dina laju anu diperyogikeun sareng ku biaya anu tiasa ditampi!Mésér suku cadang automation éta sesah pisan sareng biayana luhur pisan, khususna nalika anjeun badé mésér sababaraha jinis komponén babarengan pikeun ngalereskeun alat-alat otomatis!Kaayaan ieu nyababkeun masalah anu ageung pikeun pabrik di bengkel khususna nalika alat-alatna rusak tapi teu tiasa dilereskeun dina waktosna anu bakal nyababkeun pabrik rugi!

Taun-2002

Sichuan Hongjun Science and Technology Co., Ltd diadegkeun!

Hongjun ngamimitian bisnisna ngan ukur 3 jalma sareng di kantor leutik!

Dina awal bisnisna, Hongjun utamina museurkeun kana produk kotak gear planet, kotak gear planet Hongjun gaduh seueur kaunggulan sapertos precision tinggi, harga anu saé sareng kamampuan anu luhur pikeun matach sareng servo merek terkenal sapertos Panasonic, Mitsubishi, Yaskawa, Delta, Teco, Siemens ... sareng kotak gear planét Hongjun cocog sareng merek terkenal Neugart sahingga seuseueurna para nasabah sumping ka kotak gear Hongjun sabab tiasa langsung ngalih ka kotak gear kami kalayan kualitas anu sami tapi harga anu langkung handap!

Taun-2006

Hongjun pindah ka kantor anyarna sareng ngalegaan timna janten 6 jalmi!

Salila taun-taun ieu, dumasar kana pertumbuhan gancangna dina penjualan kotak gear planet, Hongjun ngalegaan produkna janten motor servo, inverters, PLC, HMI, produk liner ...

Taun-2007

Hongjun ngamimitian gawé bareng sareng Panasonic!

Hongjun mimiti ngajual motor servo Panasonic sareng drive na!Utamana Panasonic A5 A5II sareng séri A6!

 

Taun 2008

Hongjun ngamimitian gawé babarengan sareng Danfoss dina inverters, Hongjun khusus dina nyayogikeun séri inverters Danfoss énggal sareng asli sapertos FC051 FC101 FC102 FC202 FC302 FC306 ...

Dina waktos anu sami, Hongjun nyobian ngadamel kerjasama sareng inverters merek terkenal sapertos ABB Siemens ect.

Dina ahir taun ieu, penjualan taunan Hongjun ngahontal 2 juta dolar!

Taun-2010

Hongjun pindah deui ka kantor anyarna anu legana leuwih ti 200 méter pasagi sarta tim Hongjun ayeuna geus tumuwuh nepi ka leuwih ti 15 urang!

Dina rentang produk Hongjun période ieu ogé dimekarkeun jadi: motor servo, gearbox planet, inverters, PLC, HMI, blok liner, sensor ...

Taun-2011

Hongjun ngalegaan rentang produkna deui!Kusabab 2011 Hongjun ngamimitian gawé babarengan na produk automation Delta!Hongjun nyertakeun sadaya produk automation pabrik Delta sapertos séri Delta servo A2 B2, Delta PLC, Delta HMI sareng Delta inverters!

Dina satengah kadua taun 2011, Yaskawa ogé ngamimitian cooperatin na kalawan Hongjun utamana dina produk servo na Sigma-5 jeung Sigma-7!

Taun-2014

Hongjun mimiti ngajual inverter Yaskawa!

Nepi ka ayeuna Hongjun nyertakeun sadaya inverter merek terkenal sapertos ABB Danfoss Siemens Yakawa sareng sababaraha merek Cina anu kasohor!

Taun-2016

Hongjun ngembangkeun hiji tipe motor hub kalawan encoder jero tur nu ieu jadi pang populerna pisan gancang dina widang robot layanan, karanjang AGV, alat-alat médis ect.

Taun-2018

Korea brand kawentar Samsung gawé babarengan ngahubungi Hongjun ku departemen robot sarta dimimitian gawé babarengan jeung Hongjun dina motor servo roda pikeun mobil logistik na!

Taun-2020

Hongjun meuli kantor sorangan nu leuwih ti 200 méter pasagi sarta dipindahkeun ka lokasi anyar na-JR Fantasia nu gigireun China Commodity Exchange Center (CCEC), dina waktos anu sareng tim Hongjun boga leuwih ti 20 guys profésional nu bisa mastikeun hiji alus. jasa pikeun sakabéh konsumén urang!