SGDV-280D01A YASKAWA SGDV runtuyan 11kw 400V servo drive

Katerangan pondok:

Yaskawa

Parabot Servo

Item # SGDV-280D01A

S5 AMP 11kW 400V


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

spésifikasi

Jumlah barang: SGDV-280D01A
Merk: Yaskawa
Kategori item:Pakakas Servo
Beurat Net: 39 lb 11 oz

Aplikasi Produk

Produk motor Servo loba dipaké dina alat mesin, mesin tékstil, mesin nyulam, panerapan bank, opener panto otomatis, mesin sweeping, mesin bungkusan, alat atikan, mesin Cementing, alat-alat kasehatan, automation gudang, robot industri, belts conveyor, kaméra otomatis. fokus, wahana robotic, sistem tracking surya, motong logam & mesin ngabentuk logam, positioning anteneu, woodworking, CNC, tékstil, tekenan percetakan, printer, mesin ATM, mesin jahit, panangan mesin, alat ukur tepat, alat-alat médis, lift jeung saterusna .

Profil Perusahaan

Ieu Hongjun Science and Technology Co., Ltd, salah sahiji supplier produk kontrol industri anu paling profésional di China, anu parantos nyayogikeun palayanan anu sampurna pikeun palanggan dina widang ieu mangtaun-taun.

produk utama urang ngawengku:

1. Produk sistem Servo sapertos motor servo, supir motor servo ti Siemens, Panasonic, Mitsubishi, Delta, TECO, YASKAWA, Leadshine, jsb.

2. Produk gerak linier kayaning rel pituduh linier, guideway linier, bola screw, modul linier, robot sumbu tunggal ti HIWIN, TBI, THK, ABBA, PMI, BPK, jsb.

3. Produk sénsor ti SAKIT, OPTEX, OMRON, AUTONICS, jsb.

4. Alat motong CNC tina SANDVIK, KENAMETAL, ISCAR, Kyocera, SUMITOMO, Inten, jsb.

5. Frékuénsi converter, PLC, controller hawa, silinder hawa, sistem kontrol numeris, gearbox planet, stepper motor, spindle motor, hub motor jeung sajabana

Jasa kami:

1. Dina narima Inquiries atawa pesen séjén ti nasabah, urang bakal ngawalon dina waktu anu pohara pondok.Kami on line pikeun konsumén pikeun lila pisan unggal poe;

2. Urang nyadiakeun konsumén urang teu ukur model baku, tapi ogé produk ngaropéa;

3. Sanggeus narima pamayaran, urang bakal nganteurkeun motor jeung alus jeung bungkusan ditangtoskeun sanggeus waktu pangiriman pondok.Kami bakal nyayogikeun nasihat téknis anu diperyogikeun upami diperyogikeun;

4. Urang janji méré sakabéh konsumén urang sampurna jasa saatos-jualan.


  • saméméhna:
  • Teras: