SGMGV-30ADA21 Yaskawa 3kw ac servo motor

Katerangan pondok:

merek:Yaskawa
model produk:SGMGV-30ADA21
ngaran:Rotary Servomotor


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

Servo motor tipe SGMGH.
laju dipeunteun: 1500r\/min.
kakuatan: 0,45 kw.
Tegangan catu daya: tilu fase AC200V.
Serial encoder: 17 bit nilai relatif.
Susunan Desain: A.
Aci tungtung: aci lempeng kalayan konci screw.
bagian pilihan: kalawan rem DC24V.
Runtuyan feed speed tinggi: ngajalankeun speed tinggi lamun euweuh beban.
Pisahkeun lengkep sirkuit utama sareng sirkuit kontrol,
Alarm ngan bisa mareuman catu daya sirkuit utama, gampang pikeun ngajaga Manual Produk SGMGV-30ADA21SGMGV-30ADA21
Parameter pangaturan alat.
Parameter bisa langsung diasupkeun ku awak servo drive.
Nyimpen wiring.
Ngagunakeun encoder serial, nomer wiring encoder ti produk aslina ngurangan ku 1 \/2.
Multi dina hiji kontrol: pamakéan parameter saklar teu tiasa nganggo torsi, posisi, speed controlServo tipe motor SGMPH (speed: 3000r \ / mnt) Manual Produk SGMGV-30ADA21.
kakuatan: 0,2 kw.
Tegangan catu daya: fase tunggal AC100V.
Serial encoder: 16 bit nilai relatif.
Susunan Desain: A.
Aci tungtung: aci lempeng kalayan konci screw.
bagian pilihan: kalawan rem DC24V.
Runtuyan datar parsial: kabutuhan masang motor servo dina rohangan leutik.
Sistim pamaké fléksibel.
Pikeun anjeun ngawangun sistem pangalusna pikeun enrich garis produk pikeun ngarojong anjeun SGMGV-30ADA21 Manual Produk.
Produk sareng fase tunggal 200V, fase tunggal 100V, tilu fase 200V,
Jeung encoder nilai mutlak, rupa-rupa motor jeung marake, speed sabuk reducer.
Lajeng, kusabab patuh na jeung standar internasional, di dunya bisa assured yén pamakéan.
Ngajalankeun lancar, aya laju observasi sareng kontrol anu musiman pisan,
The turun naek laju motor ieu greatly ngurangan, sarta laju motor bisa mulus dioperasikeunSigma -V runtuyan servo motor SGMSV.
Dipeunteun kaluaran: 3.0kw.
tegangan suplai kakuatan: AC200V.
Serial encoder: 20 bit Delta (standar).
Runtuyan desain: standar.
Aci tungtung: aci lempeng kalayan keyway, kalawan screw (opsional).
Pilihan: euweuh cocog.
Laju kakuatan super.
Ragam lengkep (1.0kW ~ 7.0kW, kalayan rem tahan).
Dilengkepan encoder serial resolusi luhur (20 bit).
Standar ngagunakeun IP67 (7.0kw pikeun IP22).
Paké conto:
Mesin panempatan.
Punch dicitak circuit board.
Mesin alat dahar alat.
Peunteun sareng spésifikasi:
waktos dipeunteun: kontinyu.
Tingkat geter: V15.
Résistansi insulasi: DC500V, 10M, atanapi langkung luhur.
Ngagunakeun hawa ambient: 0 ~ 40 derajat C.
modeu éksitasi: tipe magnet permanén.
Métode instalasi: tipe flange.
Kelas tahan panas: F SGMGV-30ADA21 Manual.
Insulasi tahan tegangan: AC1500V 1 menit (200V), AC1800V 1 menit (400V).
Mode panyalindungan: pinuh enclosed tipe timer cooling IP67 (iwal aci ngaliwatan bagian).
Pamakéan kalembaban lingkungan: 20 ~ 80%% (teu embun) SGMGV-30ADA21 Manual.
Mode sambungan: sambungan langsung.
Arah rotasi: arah jarum jam (CCW) rotasi di sisi beban handapeun arah rotasi

Aplikasi Produk

Produk motor Servo loba dipaké dina alat mesin, mesin tékstil, mesin nyulam, panerapan bank, opener panto otomatis, mesin sweeping, mesin bungkusan, alat atikan, mesin Cementing, alat-alat kasehatan, automation gudang, robot industri, belts conveyor, kaméra otomatis. fokus, wahana robotic, sistem tracking surya, motong logam & mesin ngabentuk logam, positioning anteneu, woodworking, CNC, tékstil, tekenan percetakan, printer, mesin ATM, mesin jahit, panangan mesin, alat ukur tepat, alat-alat médis, lift jeung saterusna .

Profil Perusahaan

Industri

Bungkusan

Téknologi automation canggih, produk sareng solusi pikeun ningkatkeun prosés bungkusan.

Dahareun jeung inuman

Solusi otomatisasi anu nyayogikeun kualitas, kinerja sareng reliabilitas pikeun tuangeun sareng inuman.

Penanganan Bahan

Tepat, bisa dipercaya, kamampuhan penanganan tinggi na gampang ngagunakeun produk jeung sistem pikeun penanganan bahan.

Jasa kami:

1. Dina narima Inquiries atawa pesen séjén ti nasabah, urang bakal ngawalon dina waktu anu pohara pondok.Kami on line pikeun konsumén pikeun lila pisan unggal poe;

2. Urang nyadiakeun konsumén urang teu ukur model baku, tapi ogé produk ngaropéa;

3. Sanggeus narima pamayaran, urang bakal nganteurkeun motor jeung alus jeung bungkusan ditangtoskeun sanggeus waktu pangiriman pondok.Kami bakal nyayogikeun nasihat téknis anu diperyogikeun upami diperyogikeun;

4. Urang janji méré sakabéh konsumén urang sampurna jasa saatos-jualan.


  • saméméhna:
  • Teras: