YASKAWA SGMGV 11kw 400V motor servo sareng marake SGMGV-1ADDA6C

Katerangan pondok:

Merk: Yaskawa
Ngaran: motor servo
Modél: SGMGV-1ADDA6C
Sigma -V runtuyan servo motor SGMGV.


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

Yaskawa - SGMGV-1ADDA6C - Yaskawa Sigma 5 Rotary Motors - SGMGV

SGMGV-1ADDA6C - YASKAWA

YASKAWA: SGMGV SIGMA-5

MOTOR SERVO ROTARY, 11 KW, 400 VAC,

20-BIT INNCREMENTAL ENCODER,

STRAIGHT SHAFT KU KUNCI & TAP,

Kalawan marake (24 VDC), SGMGV1ADDA6C

 

Yaskawa

Parabot Servo

Item # SGMGV-1ADDA6C

S5 MTR 11KW 400V Inc KY TP BK

Aplikasi Produk

Produk motor Servo loba dipaké dina alat mesin, mesin tékstil, mesin nyulam, panerapan bank, opener panto otomatis, mesin sweeping, mesin bungkusan, alat atikan, mesin Cementing, alat-alat kasehatan, automation gudang, robot industri, belts conveyor, kaméra otomatis. fokus, wahana robotic, sistem tracking surya, motong logam & mesin ngabentuk logam, positioning anteneu, woodworking, CNC, tékstil, tekenan percetakan, printer, mesin ATM, mesin jahit, panangan mesin, alat ukur tepat, alat-alat médis, lift jeung saterusna .

Profil Perusahaan

Industri

1637636008(1)

Bungkusan

Téknologi automation canggih, produk sareng solusi pikeun ningkatkeun prosés bungkusan.

1637636011(1)

Dahareun jeung inuman

Solusi otomatisasi anu nyayogikeun kualitas, kinerja sareng reliabilitas pikeun tuangeun sareng inuman.

1637636015(1)

Penanganan Bahan

Tepat, bisa dipercaya, kamampuhan penanganan tinggi na gampang ngagunakeun produk jeung sistem pikeun penanganan bahan.

Jasa kami:

1. Dina narima Inquiries atawa pesen séjén ti nasabah, urang bakal ngawalon dina waktu anu pohara pondok.Kami on line pikeun konsumén pikeun lila pisan unggal poe;

2. Urang nyadiakeun konsumén urang teu ukur model baku, tapi ogé produk ngaropéa;

3. Sanggeus narima pamayaran, urang bakal nganteurkeun motor jeung alus jeung bungkusan ditangtoskeun sanggeus waktu pangiriman pondok.Kami bakal nyayogikeun nasihat téknis anu diperyogikeun upami diperyogikeun;

4. Urang janji méré sakabéh konsumén urang sampurna jasa saatos-jualan.


  • saméméhna:
  • Teras: