SGMJV-08A3A6S Yaskawa sigma5 750w 3000rpm motor servo

Katerangan pondok:

Yaskawa

Servo Motors, SGMJV Series

Item# SGMJV-08A3A6S - S5 MTR 750W 200V ABS KY TP S

Émbaran SGMJV Series
  • Inersia sedeng
  • Torsi Puncak Instan (350% tina torsi anu dipeunteun)
  • 20-Bit Resolusi Tinggi Serial Encoder
  • Laju maksimum: 6.000 RPM
  • Kapasitas 50W~750W
  • Enclosure: IP65 (teu kaasup aci)


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

spésifikasi

Jumlah barang: SGMJV-08A3A6S
Merk: Yaskawa
Kategori barang:Motor
Subkategori:Servo
Séri: SGMJV
Seri Produk Mfg: Sigma 5
kW: 0,75 KiloWatts
tegangan: 200 VAC
Tipe motor Servo: Rotary
Laju dipeunteun: 3.000 RPM
Laju Max: 6,000 RPM
Tipe Pamasangan: Flange Mount
Tipe Encoder: Absolute
Encoder Bit Resolusi: 20 BIT
Torsi konstan (Nm): 2,39
Torsi puncak (Nm):8.36
Torsi konstan (Oz-Dina): 338,4
Puncak torsi (Oz-Dina): 1.183.9
Torsi konstan (Lb-Dina): 21.15
Puncak torsi (Lb-Dina): 74
Rem: Heueuh
Aci Segel: Leres
Inersia: Sedeng
Peunteun IP:IP65
Persetujuan: UL; CE; cUL Diakuan
Gambar No.:MOTO_SERVO_SGMJV_ROTARY
H x W x D: 6,1 di x 3,15 di x 3,74 di
Beurat Net: 7 lb
Beurat kotor: 7 lb
The SGMJV kapasitas leutik brushless servomotor bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi kayaning Robot, Stasiun Pangeboran PCB, mesin penanganan bahan jeung loba aplikasi sejenna.

Aplikasi Produk

Produk motor Servo loba dipaké dina alat mesin, mesin tékstil, mesin nyulam, panerapan bank, opener panto otomatis, mesin sweeping, mesin bungkusan, alat atikan, mesin Cementing, alat-alat kasehatan, automation gudang, robot industri, belts conveyor, kaméra otomatis. fokus, wahana robotic, sistem tracking surya, motong logam & mesin ngabentuk logam, positioning anteneu, woodworking, CNC, tékstil, tekenan percetakan, printer, mesin ATM, mesin jahit, panangan mesin, alat ukur tepat, alat-alat médis, lift jeung saterusna .

Profil Perusahaan

Ieu Hongjun Science and Technology Co., Ltd, salah sahiji supplier produk kontrol industri anu paling profésional di China, anu parantos nyayogikeun palayanan anu sampurna pikeun palanggan dina widang ieu mangtaun-taun.

produk utama urang ngawengku:

1. Produk sistem Servo sapertos motor servo, supir motor servo ti Siemens, Panasonic, Mitsubishi, Delta, TECO, YASKAWA, Leadshine, jsb.

2. Produk gerak linier kayaning rel pituduh linier, guideway linier, bola screw, modul linier, robot sumbu tunggal ti HIWIN, TBI, THK, ABBA, PMI, BPK, jsb.

3. Produk sénsor ti SAKIT, OPTEX, OMRON, AUTONICS, jsb.

4. Alat motong CNC tina SANDVIK, KENAMETAL, ISCAR, Kyocera, SUMITOMO, Inten, jsb.

5. Frékuénsi converter, PLC, controller hawa, silinder hawa, sistem kontrol numeris, gearbox planet, stepper motor, spindle motor, hub motor jeung sajabana

Jasa kami:

1. Dina narima Inquiries atawa pesen séjén ti nasabah, urang bakal ngawalon dina waktu anu pohara pondok.Kami on line pikeun konsumén pikeun lila pisan unggal poe;

2. Urang nyadiakeun konsumén urang teu ukur model baku, tapi ogé produk ngaropéa;

3. Sanggeus narima pamayaran, urang bakal nganteurkeun motor jeung alus jeung bungkusan ditangtoskeun sanggeus waktu pangiriman pondok.Kami bakal nyayogikeun nasihat téknis anu diperyogikeun upami diperyogikeun;

4. Urang janji méré sakabéh konsumén urang sampurna jasa saatos-jualan.


  • saméméhna:
  • Teras: