SGM7G-1AAFA61 Yaskawa 11kw servo motor

Katerangan pondok:

Modél: SGM7G-1AAFA61

kakuatan dipeunteun: 11kw

Merk: Yaskawa

Produk: motor servo


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

Rincian Téknis

  • INPUT POWER SUPPLY
  • 200 V
  • OUTPUT dipeunteun
  • 11 kW
  • Aci TAMAT
  • Lempeng ku konci teras ketok
  • RESOLUSI ENCODER
  • 24 bit
  • JENIS ENCODER
  • Incremental
  • PILIHAN
  • Tanpa pilihan
  • TINGGI
  • 260 mm
  • LEBAR
  • 220 mm
  • Jerona
  • 447 mm
  • beurat
  • 57 kg
  • Momen beban diwenangkeun tina inersia
  • 5 kali
  • DIMENSI FLANGE (LC)
  • 220 mm
  • TOrsi dipeunteun
  • 70 Nm
  • torsi maksimum instan
  • 175 Nm
  • Dipeunteun speed motor
  • 1.500 1/min
  • LAJU MOTOR MAKSIMUM
  • 3.000 1/min
  • MOTOR MOMEN inersia
  • 242 x10⁻⁴ kg·m²

Aplikasi Produk

Produk motor Servo loba dipaké dina alat mesin, mesin tékstil, mesin nyulam, panerapan bank, opener panto otomatis, mesin sweeping, mesin bungkusan, alat atikan, mesin Cementing, alat-alat kasehatan, automation gudang, robot industri, belts conveyor, kaméra otomatis. fokus, wahana robotic, sistem tracking surya, motong logam & mesin ngabentuk logam, positioning anteneu, woodworking, CNC, tékstil, tekenan percetakan, printer, mesin ATM, mesin jahit, panangan mesin, alat ukur tepat, alat-alat médis, lift jeung saterusna .

Profil Perusahaan

Industri

1637636008(1)

Bungkusan

Téknologi automation canggih, produk sareng solusi pikeun ningkatkeun prosés bungkusan.

1637636011(1)

Dahareun jeung inuman

Solusi otomatisasi anu nyayogikeun kualitas, kinerja sareng reliabilitas pikeun tuangeun sareng inuman.

1637636015(1)

Penanganan Bahan

Tepat, bisa dipercaya, kamampuhan penanganan tinggi na gampang ngagunakeun produk jeung sistem pikeun penanganan bahan.

Jasa kami:

1. Dina narima Inquiries atawa pesen séjén ti nasabah, urang bakal ngawalon dina waktu anu pohara pondok.Kami on line pikeun konsumén pikeun lila pisan unggal poe;

2. Urang nyadiakeun konsumén urang teu ukur model baku, tapi ogé produk ngaropéa;

3. Sanggeus narima pamayaran, urang bakal nganteurkeun motor jeung alus jeung bungkusan ditangtoskeun sanggeus waktu pangiriman pondok.Kami bakal nyayogikeun nasihat téknis anu diperyogikeun upami diperyogikeun;

4. Urang janji méré sakabéh konsumén urang sampurna jasa saatos-jualan.


  • saméméhna:
  • Teras: