SGDV-8R4D01A YASKAWA SGDV 1.8kw 400V servo drive

Katerangan pondok:

Pabrikan:Yaskawa
Séri: SIGMA 5

Produk: SERVO DRIVER

kakuatan dipeunteun: 2 KW


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

OMRON SIGMA 5 SERVO DRIVER, 3-PHASE 400 V, 2 KW, PULS/ANALOG, ROTATING MOTOR

merek:Yaskawa
model produk:SGDV-8R4D01A
ngaran:AC Servo Girang

Servo motor tipe SGMDH.
laju dipeunteun: 3000r\/min.
kakuatan: 2.2 kw.
Tegangan catu daya: tilu fase AC200V.
Serial encoder: 17 bit nilai mutlak.

Aplikasi Produk

Produk motor Servo loba dipaké dina alat mesin, mesin tékstil, mesin nyulam, panerapan bank, opener panto otomatis, mesin sweeping, mesin bungkusan, alat atikan, mesin Cementing, alat-alat kasehatan, automation gudang, robot industri, belts conveyor, kaméra otomatis. fokus, wahana robotic, sistem tracking surya, motong logam & mesin ngabentuk logam, positioning anteneu, woodworking, CNC, tékstil, tekenan percetakan, printer, mesin ATM, mesin jahit, panangan mesin, alat ukur tepat, alat-alat médis, lift jeung saterusna .

Profil Perusahaan

Industri

Bungkusan

Téknologi automation canggih, produk sareng solusi pikeun ningkatkeun prosés bungkusan.

Dahareun jeung inuman

Solusi otomatisasi anu nyayogikeun kualitas, kinerja sareng reliabilitas pikeun tuangeun sareng inuman.

Penanganan Bahan

Tepat, bisa dipercaya, kamampuhan penanganan tinggi na gampang ngagunakeun produk jeung sistem pikeun penanganan bahan.

Jasa kami:

1. Dina narima Inquiries atawa pesen séjén ti nasabah, urang bakal ngawalon dina waktu anu pohara pondok.Kami on line pikeun konsumén pikeun lila pisan unggal poe;

2. Urang nyadiakeun konsumén urang teu ukur model baku, tapi ogé produk ngaropéa;

3. Sanggeus narima pamayaran, urang bakal nganteurkeun motor jeung alus jeung bungkusan ditangtoskeun sanggeus waktu pangiriman pondok.Kami bakal nyayogikeun nasihat téknis anu diperyogikeun upami diperyogikeun;

4. Urang janji méré sakabéh konsumén urang sampurna jasa saatos-jualan.


  • saméméhna:
  • Teras: