Tanggapan Gancang

A.Saatos kami tiasa nampi patarosan, bakal aya tanaga produk anu aya hubunganana pikeun nanganan patarosan anjeun sareng masihan eupan balik.Kusabab dulur anu ngalayanan konsumén pisan profésional, boga pangalaman produk relevan, bisa komunikasi ogé kalawan konsumén, sarta nyadiakeun layanan hiji-ka-hiji profésional.
B.Henteu ngan ukur email, kami ogé ngadukung sababaraha alat obrolan online pikeun komunikasi, 7 * 24h online, sapertos Whatsapp, Wechat, Skype, Linkdin, Facebook, Instagram ...
Urang tiasa nganggo alat obrolan atanapi parangkat lunak sosial anu anjeun resep dianggo.Turutan karesep anjeun, anjeun Gusti kami.
C.Urang tiasa ngadukung mobile office.Upami Anjeun gaduh hiji pamundut panalungtikan urgent, urang bisa gancang ngabales informasi sanajan salila libur atawa jam non-kerja.

D.Urang damel ngaliwatan sistem harga-inventory-beurat profésional, nu bisa gancang inquire na cutatan, nyadiakeun informasi beurat keur ngitung angkutan barang, sarta gancang ngahasilkeun tabel cutatan lengkep.
E.Salian rojongan kantor sistem, urang ogé boga folder data, sangkan anjeun bisa babagi payil data nu peryogi iraha wae.Upami anjeun henteu tiasa ngaunduh éta, kami ogé tiasa nyayogikeunana ka anjeun.Atanapi nalika anjeun peryogi bantosan kami dina pilihan modél, kami tiasa langsung masihan tanggapan.
F.Saatos pesenan dikonfirmasi, kami ogé bakal aktip nuturkeun kamajuan pesenan anjeun, naha éta dikirimkeun, status logistik saatos kiriman, sareng panggunaan anjeun, ngajak


waktos pos: May-31-2021