Unimach P- Trading pausahaan mesin farmasi, mesin bungkusan jeung mesin dahareun.

Unimach P nyaéta hiji pausahaan supplier mesin-mesin farmasi, kosmétik , kadaharan (proses lengkep mesin bungkusan) jeung mesin prosés pembuatan jamu .Unimach ngawasa kagiatan pasarnya ti taun 2000, tina pangalaman tujuh belas taun dipasar ieu ngajadikeun pangalaman anu lengkep, ti taun ka taun anu geus kalibet dina kaperluan proyék-proyék pelanggan kami.

Unimach ogé masihan apdet anu gancang ngeunaan inpormasi pamekaran téknologi mesin farmasi anu direferensikeun, inpormasi penanganan produk perawatan anu lengkep pikeun nyayogikeun mesin granulating, Mixing, Tablet Press, Tablet coating, Tube Filling machines, filling Liquid & solid / powder dosing machines sareng inlines equipments. , Pengisian kapsul, Kapsul Gelatin Lembut, Blister, maupun Wraping + shrink packaging sampai ke mesin cartoners

 

Unimach ogé ngahasilkeun mesin Strip packaging nu nyadiakeun solusi smart system pikeun nyumponan kabutuhan palanggan nu boga masalah jeung mesin nu dipiboga, ogé teu nyaluyukeun syarat tina karakter produk jeung jenis & bahan baku kemasan (alu foil) konsumén pikeun bisa nyaluyukeun kamampuh mesin strip packaging kami. .

Disamping ngalayanan perminataan mesin farmasi & kosmétik kami ogé ngalayanan /mensupply mesin proses pembuatan jamu atanapi herbal sapertos:

- Mesin Washing Simplisia (bahan baku pencucian bahan jamu/herbal)

- Mesin Perajang bahan baku jamu/herbal( Slicing)

- Mesin Giling Jamu

 

Sajaba ti éta Unimach Pharma ogé ngalayanan paménta saperti :

- Fabrikasi (mould sealer, sealing Jaw, heater, Silicone/karét molding)

- Alat & suku cadang mesin,

- Modifikasi & repair machine (strip & multi lanes packaging machine)

- Tangki Stainless (program sistem panyimpen, wadah)

- Conveyor, jsb.

Produk naon anu aranjeunna mésér ti kami:

1.Panasonic servo motor, servo drive

2. gearbox planét

 

CAPPING ngeusian cair otomatis, jeung mesin sealing

Mesin Pengeusian Krim Otomatis sareng Mesin Capping