Sys ngarancang sareng ngembangkeun sistem pakan bahan baku

SYS

Syngarancang sareng ngembangkeun sistem pakan bahan baku, sistem conveying, unit dosing gravimetric, sistem kontrol garis extruder, manajemén & software akuisisi data pikeun sadaya jinis pabrik plastik.

Symangrupakeun pamimpin dina widang kacida husus tina penanganan bahan baku plastik, kalawan catetan lagu suksés di tata, apal-kumaha jeung kinerja.

Urang nutupan proyék lengkep sakuliah dunya, ti tahap perencanaan, nepi ka produksi, instalasi tur jasa pos proyék.Pangaweruh sareng pangalaman urang mangrupikeun faktor konci pikeun kapuasan palanggan urang.

Henteu ngan éta, ngajual jinis produk anu béda-béda, anu kalebet Inverter, Servo, PLC, HMI, sareng DC Drives, SYS parantos mastikeun pikeun ngalayanan para nasabah kalayan saé kalayan nyayogikeun jasa anu luar biasa saatos ngajual pikeun unggal produk.


waktos pos: Nov-15-2021