Téknik mesin sareng perusahaan jasa mesin di Slovénia

Perusahaan EL MAKE diadegkeun pikeun tujuan operasi dina widang rékayasa mékanis sareng ngalayanan mesin.Awal na balik deui ka 1994. Dina awal kami kalibet dina pangropéa mesin, engké EL MAKE ogé mimiti nyieun mesin.Salila sababaraha taun, EL MAKE parantos nampi seueur pangalaman sareng ngahususkeun dina pabrik mesin pikeun industri otomotif sareng kai.Ieu utamana produk custom-dijieun nu teu masal-dihasilkeun sarta unik.EL JIEUNAN cooperate jeung klien dina fase awal, dina rarancang anyar atawa konversi mesin aya.

EL MAKE gaduh pangalaman éksténsif dina widang automation prosés industri.maranéhananaproduk dumasar kana sistem kontrol jeung drive ti pabrik dipikawanoh.Gumantung kana kabutuhan klien, aranjeunna milih konfigurasi sistem fungsional sareng biaya-optimal.

Produk anu kami tawarkeun ka aranjeunna nyaéta:

1.Schneider servo motor + servo drive

2. Inverter Schneider


waktos pos: Dec-03-2021