Jum, Pausahaan ngarah dina solusi jeung parabot pikeun és krim.Ti Argentina ka sakuliah dunya

Eta diadegkeun deui dina 1983. Kalawan dmana bisa nyadiakeun solusi téhnologis nu mempermudah karya sapopoé tina maker és krim, salawasna dumasar kana 5 prinsip dasar.

Hormat kana prinsip-prinsip ieu ngamungkinkeun kamekaran hébat perusahaan ieu, anu ayeuna nyayogikeun solusi sareng alat pikeun séktor artisanal sareng industri.
Nu ngajadikeun Frisher kiwari hiji parusahaan ngarah di sektor, kalawan ayana sakuliah nagara ngaliwatan jaringan lega distributor, anu mawa alat-alat Frisher jeung solusi ka unggal sudut nagara.

Di luar negeri, Jum dihijikeun salaku supplier utama mesin sareng alat pikeun industri és krim berkat anak perusahaan na di Mexico, Brazil sareng distributor di sakumna dunya.

Sabulan ti harita, nalika nuturkeun palanggan, palanggan naros upami kami tiasa nyayogikeun sadaya produk Mitsubishi, sareng kami ngajawab enya.Lajeng nasabah ngirim daptar produk Mitsubishi.


waktos pos: Dec-08-2021