Mesir - agén Mitsubishi lokal ngabantosan para nasabah ngabéréskeun sadaya produk Mitsubishi

Perusahaan palanggan diadegkeun dina 2001 sareng mangrupikeun agén Mitsubishi lokal di Mesir.Ieu utamana ngajual jeung produk Mitsubishi.Ngalibetkeun rentang pinuh produk Mitsubishi.
Mitsubishi PLC, servo, konverter frékuénsi, HMI
Konsumén dikirim kami hiji panalungtikan dina Maret.Waktu éta, pamariksaan éta pikeun sét servo Mitsubishi.Saatos kutipan, palanggan ngiringan biasana.Sababaraha dinten saatosna, palanggan naroskeun pi ka palanggan pikeun mayar.Saatos ngalengkepan pesenan kahiji, palanggan éta wareg pisan sareng produk urang.Kusabab cutatan sareng pangiriman gancang pisan.
Sabulan ti harita, nalika nuturkeun palanggan, palanggan naros upami kami tiasa nyayogikeun sadaya produk Mitsubishi, sareng kami ngajawab enya.Lajeng nasabah ngirim daptar produk Mitsubishi.

stock2stock

 


waktos pos: Nov-23-2021