Printer Daging 3D pikeun Ngartikeun deui Perusahaan Inovasi Téknologi Daging ti Isreal

Printer Daging 3D pikeun Nyaring daging tina Isreal

(1) DAGING HEBAT, TANPA KOMPROMI
Aranjeunna teu ngan cinta daging;Aranjeunna obsessed jeung eta.
Aranjeunna ngulik kana detil anu pangsaéna pikeun ngartos unggal aspék unggal gigitan daging.Aranjeunna yakin dunya pantes daging hadé, New-Daging.
Daging anu ngeunah, alus keur lingkungan, sarta leuwih hade ka sato.
Daging hébat sarua anjeun terang tur cinta, ngan hadé.
(2)DAGING NU KASIH, CARA NU NYIKSA
Ti steak juicy ka brisket smokey, atawa malah burger euyeub, Aranjeunna nawiskeun unggal motong daging kawas sapi.Téknologina ngamungkinkeun pikeun nyiptakeun jinis daging naon waé anu anjeun pikahoyong, cocog sareng jinis masak naon waé, sareng nyugemakeun napsu naon waé.Unggal produk dikembangkeun sareng tukang jagal anu paling terhormat di dunya, ahli daging, sareng koki.Ieu mastikeun anjeun mikaresep pangalaman kuliner anu sami sareng anjeun bakal mendakan di réstoran pangsaéna di mana waé di dunya.
(3) Nyiapkeun jeung SIZZLING, ELMU JEUNG INOVASI
Aranjeunna ngartos yén daging henteu sapertos tuangeun sanés - éta mangrupikeun produk kuliner anu paling kompleks anu urang tuang sareng diciptakeun ku évolusi salami jutaan taun.Éta sababna Éta ngagunakeun sajumlah unsur téknologi dina prosés nyiptakeun urang, ti élmu material dugi ka intelijen buatan, sareng percetakan 3D.

 

Aranjeunna utamana mésér:

Kit servo Panasonic 400W, gandeng, kotak gear planet…


waktos pos: Dec-14-2021