Panasonic bakal nunjukkeun Téknologi Digital sareng Produk pikeun Pabrik Smart di CIIF 2019

Shanghai, Cina- Industrial Solutions Company of Panasonic Corporation bakal ilubiung dina Pameran Industri Internasional Cina ka-21 anu diayakeun di Pusat Pameran sareng Konvénsi Nasional di Shanghai, Cina, ti 17 dugi ka 21 Séptémber 2019.

Digitalisasi inpormasi parantos janten penting dina situs manufaktur pikeun ngawujudkeun Pabrik Pintar sareng téknologi deteksi sareng kontrol anu inovatif diperyogikeun langkung ti kantos.

Ngalawan latar tukang ieu, Panasonic bakal nunjukkeun rupa-rupa téknologi digital sareng produk anu nyumbang kana realisasi Pabrik Pintar sareng ngajukeun solusi bisnis sareng nyiptakeun nilai anyar dina téma "Small Start IoT!"Pausahaan ogé bakal ngenalkeun merek bisnis alatna "Panasonic INDUSTRY" dina Pameran Industri Internasional Cina ieu.Merek anyar bakal dianggo ti saprak éta.

Tinjauan paméran

Ngaran paméran: Pameran Industri Internasional Cina ka-21
http://www.ciif-expo.com/(Cina)
Mangsa: 17-21 Séptémber 2019
Tempat: Pusat Pameran sareng Konvénsi Nasional (Shanghai, Cina)
stan Panasonic: 6.1H Automation mastaka C127

Pameran utama

  • Jaringan-speed tinggi pikeun servo Realtime Express (RTEX)
  • Programmable controller FP0H SERIES
  • Prosesor gambar, sénsor gambar SV SERIES
  • Transparan sensor kapindahan digital HG-T
  • Kontak sensor kapindahan digital HG-S
  • AC servo motor jeung panguat MINAS A6N pakait jeung komunikasi-speed tinggi
  • AC servo motor jeung panguat MINAS A6B pakait jeung muka jaringan EtherCAT

waktos pos: Dec-03-2021