OMRON didaptarkeun dina Dow Jones Sustainability World Index

OMRON Corporation parantos kadaptar pikeun ka-5 taun berturut-turut dina Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World) anu diakui sacara global, indéks harga saham SRI (investasi tanggung jawab sosial).

DJSI mangrupikeun indéks harga saham anu disusun ku Indeks S&P Dow Jones.Hal ieu dianggo pikeun meunteun kelestarian perusahaan utama dunya tina sudut pandang ékonomi, lingkungan, sareng sosial.

Tina 3,455 perusahaan anu kasohor sacara global anu dievaluasi dina 2021, 322 perusahaan dipilih pikeun Indeks Dunia DJSI.OMRON ogé didaptarkeun dina Dow Jones Sustainability Asia Pacific Index (DJSI Asia Pacific) pikeun 12 taun berturut-turut.

member of dow jones fcard logo

Waktos ieu, OMRON dipeunteun pisan pikeun kriteria lingkungan, ékonomi, sareng sosial.Dina dimensi Lingkungan, OMRON ngamajukeun usahana pikeun nganalisis résiko sareng kasempetan anu tiasa dipiboga ku parobahan iklim dina usahana sareng ngungkabkeun inpormasi anu relevan saluyu sareng Guidance Task Force on Climate-related Financial Disclosure (TCFD) anu parantos dirojong ti Pébruari. 2019, bari dina waktos anu sami gaduh sababaraha set data lingkunganana anu dijamin ku pihak katilu anu mandiri.Dina dimensi Ékonomi sareng Sosial, ogé, OMRON nuju maju kalayan panyingkepan inisiatifna pikeun ningkatkeun transparansi na.

Ka hareupna, bari terus merhatikeun faktor ékonomi, lingkungan, jeung sosial dina sakabéh kagiatanana, OMRON bakal boga tujuan pikeun ngaitkeun kasempetan bisnis na boh pikeun ngahontal masarakat sustainable jeung ningkatna nilai perusahaan sustainable.


waktos pos: Dec-08-2021