Panutup rel ku strip panutup baja

Panutup rel ku strip panutup baja
Roller HIWIN linear guideways tina séri CGR ngajamin kapasitas loading torsi tinggi, gampang ningkatna, panyalindungan hadé ngalawan asupna lebu jeung ngalawan maké tina segel tungtung alatan panutup strip..

news

 

 

——Transfer tina situs web hiwin


waktos pos: Dec-14-2021