Komponén sareng Alat Cocog pikeun Syarat Aplikasi Ngecas EV Ti Panasonic

Solusi ngecas EV:

Paménta pikeun Kendaraan Listrik ngadukung kontribusi pikeun masalah kaséhatan lingkungan global ku cara ngirangan polusi sareng seueur kauntungan anu sanés.Ahli industri ngaramalkeun pertumbuhan penjualan anu signifikan dina taun-taun anu bakal datang pikeun pasar otomotif, ngajantenkeun EV janten bagian konci tina generasi kendaraan sareng alat transportasi.Pikeun nampung panyaluran ieu, jaringan Stasion Pangecas EV kedah ningkat nalika langkung seueur mobil listrik anu ngaliwat jalan.Salaku solusi pikeun desain EV Charger sareng EV Charging Station, Panasonic nawiskeun rupa-rupa Komponén sareng Alat Éléktronik anu ngadukung kontrol muatan, komunikasi, sareng sarat alat antar muka manusa pikeun aplikasi EV Charging.

Komponén patuh AEC-Q200 pikeun Solusi Otomotif sareng Transportasi

Ramah lingkungan, dipercaya, nyaman, sareng aman - tujuan konci nalika ngarancang sub-sistem otomotif, kendaraan sanés, sareng alat transportasi generasi salajengna.Panasonic nyayogikeun solusi éléktronik anu ngarah di industri anu diperyogikeun pikeun nyumponan standar kualitas sareng reliabilitas anu luhur pisan anu dibutuhkeun ku supplier Tier 1, 2, sareng 3 anu ngarancang dina rohangan otomotif sareng transportasi.Kalayan langkung ti 150,000 nomer bagian anu kedah dipertimbangkeun, Panasonic ayeuna nyayogikeun komponén éléktronik sareng alat kana electrification, chassis & kaamanan, interior, sareng sistem HMI di sakuliah dunya.Diajar langkung seueur ngeunaan komitmen Panasonic pikeun nyayogikeun kontribusi anu relevan sareng strategis pikeun syarat desain otomotif sareng transportasi palanggan.

Solusi Panasonic pikeun Aplikasi Jaringan 5G

Dina presentasi Panasonic ieu, panggihan rupa-rupa Solusi Industri pikeun Aplikasi Jaringan 5G.Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha Komponén Pasip sareng Éléktromékanis Panasonic tiasa dianggo dina seueur jinis hardware Jaringan 5G.Salaku inovator anu unggul di industri, Panasonic ngabagikeun rupa-rupa conto kasus panggunaan 5G di sabudeureun lini produk Kapasitor Polimér khusus Panasonic, ogé DW Series Power Relays sareng RF Connectors.


waktos pos: Nov-23-2021