BSH1402T11F2P Schneider servo motor 3000 rpm 480V

Katerangan pondok:

jenis produk atawa komponén Servo motor
ngaran pondok alat BSH
speed mékanis maksimum 4000 rpm
modél BSH1402T11F2P


Rincian produk

Tag produk

Rincian spésifikasi

tungtung aci Keyed
darajat IP panyalindungan standar IP50
resolusi eupan balik speed 131072 titik / péngkolan
nyekel rem Jeung
rojongan ningkatna Flange standar internasional
sambungan listrik Panyambung sudut katuhu Rotatable
Pelengkap
kasaluyuan rentang Lexium 32
Lexium 05
tegangan suplai max 480 V
Jumlah fase jaringan Tilu fase
ayeuna lapak kontinyu 22.5 A
kakuatan kontinyu maksimum 4.2 W
maksimum ayeuna Irms 72 A pikeun LXM32.D72N4
75.2 A pikeun LXM05AD42M3X
75,2 A pikeun LXM05BD42M3X
75,2 A pikeun LXM05CD42M3X
arus permanén maksimum 75.2 A
frékuénsi switching 8 kHz
aci kadua Tanpa tungtung aci kadua
diaméter aci 24 mm
panjang aci 50 mm
lebar konci 40 mm
tipe eupan balik Giliran tunggal SinCos Hiperface
nyekel torsi 23 Nm nyepeng rem
ukuran flange motor 140 mm
jumlah tumpukan motor 2
torsi konstan 1,47 Nm/A dina 120 °C
deui emf konstan 101 V/krpm dina 120 °C
jumlah tihang motor 10
inersia rotor 14,48 kg.cm²
lalawanan stator 0,6 Ohm dina 20 °C
induktansi stator 7,4 mH dina 20 °C
stator waktos listrik konstan 12,1 ms dina 20 °C
gaya radial maksimum Fr 1680 N dina 3000 rpm
1930 N dina 2000 rpm
2430 N dina 1000 rpm
gaya axial maksimum Fa 0,2 x Fr
kakuatan rem pull-di 24 W
tipe cooling Konveksi alam
panjangna 310,5 mm
diaméterna kerah centering 130 mm
jero kerah centering 3,5 mm
jumlah liang ningkatna 4
diaméterna liang ningkatna 11 mm
diaméterna bunderan tina liang ningkatna 165 mm
beurat bersih 17,7 kg
Unit bungkusan
Jinis Unit Paket 1 PCE
Jumlah Unit dina Paket 1 1
Paket 1 Beurat 13,29 kg
Paket 1 Jangkungna 27 cm
Paket 1 rubak 27 cm
Paket 1 Panjang 48,2 cm
Nawiskeun Kelestarian
Status tawaran sustainable Produk Green Premium
Peraturan REACh Déklarasi REACh
Diréktif RoHS EU
Patuh pro-aktif (Produk kaluar tina lingkup hukum EU RoHS)

Déklarasi RoHS EU

Merkuri bébas Sumuhun
Inpormasi pangecualian RoHS Sumuhun
Peraturan RoHS Cina deklarasi RoHS Cina
Panyingkepan Lingkungan Propil Lingkungan Produk
WEEE Produkna kedah dibuang ka pasar Uni Éropa saatos ngumpulkeun runtah khusus sareng henteu kantos dugi ka tong sampah
PVC bébas Sumuhun
Proposisi California 65 PERHATOSAN: Produk ieu tiasa ngalaan anjeun ka bahan kimia kalebet: Sanyawa timah sareng timbal, anu dipikanyaho ku Nagara California nyababkeun kanker sareng cacad kalahiran atanapi cilaka réproduktif sanés.Kanggo inpo nu leuwih lengkep buka www.P65Warnings.ca.gov

BCH servo motor

 

6 ukuran flange (40,60,80,100,130,180mm)

Inersia ultra-rendah/rendah, 3000 rpm

Inersia sedeng, 1000 rpm atanapi 2000 rpm

Inersia luhur, 1500 rpm atanapi 2000 rpm

<= 750 watt motor ngalayang kalungguhan

> 750 watt motor adopts colokan militér

<= Resolusi encoder motor 3kw nyaéta 10000 (2500 pulsa/rev)

> = 3 kW resolusi motor encoder nyaeta 1280000

lampiran

 

Résistor ngerem, motor sareng supir colokan, 3m sareng 5m fungsi supir servo kabel asli

Modeu operasi umum: posisi, speed, torsi

8 sét tugas gerak anu diwangun (kontrol posisi)

Pangenal motor otomatis

Meunang adjustment otomatis

Suprési résonansi

Paréntah smoothing jeung low-pass nyaring

Mangsa jaminan: 12 bulan

 

Kauntungannana

Datang kana mahluk, ngumpulkeun sarta ngamekarkeun


  • saméméhna:
  • Teras: